CYFCC FY23 Retreat Agenda

June 8, 2022 | 6:30pm – 9:00pm ET Charles Houston Rec Center

CYFCC Retreat Goals

Goal1: Identify FY23 CYFCC Targets

Goal 2: Check the CYFCC Temperature on Culture and Process of the Commission

Goal 3: Identify how the CYFCC will do our work in FY23

Time	Duration	Agenda Item
6:30pm	30 min	Welcome and Opening
7:00pm	5 min	Agenda Overview + Norms Setting
7:05pm	40 min	Identify FY23 activities and actions, specifically top budget advocacy and policy recommendations. Activity: Goal groups identify potential activities for top-line issue advocacy, budget advocacy, research, monitoring and evaluation, public engagement activities at the state, city, and school levels, based on priority strategies, utilizing lessons from previous year. Dream: Goal Groups dream up their ideal outcomes for FY23key activities/actions.
7:45pm	5 min	Transition
7:50pm	40 min	Activity: Commissioners pair up to identify opportunities for strengthening CYFCC Culture, including how the Commission accomplishes the work together. Question to answer: How can all Commissioners be engaged to contribute insights and efforts?
8:30pm	5 min	Transition
8:35pm	20 min	Activity: Triads group to discuss pre-mortem to identify how the CYFCC will sustain momentum through the summer months and what might hinder our success.
8:55pm	5 min	Transition
8:45pm	10 min	Activity: Discussion of calendar year ahead and summer learning opportunities.
8:55pm	5 min	Closing Remarks
9:00pm	Adjourn	